Bye Bye Dunedin
De laatste maand in Nieuw-Zeeland is al weer aangebroken! Wat is de tijd toch voorbij gevlogen..
De afgelopen 3 maanden verbleven Josh en ik in Dunedin. Via vrienden hebben we een woning kunnen huren voor een meer dan redelijke prijs en beiden hadden we vrij snel een baan gevonden.
Dunedin was een leuke stad om te wonen. Niet te groot, maar groot genoeg om voor iedereen iets te bieden. Voor m ij niet onbelangrijk: het was erg makkelijk om de natuur op te zoeken! Het schiereiland, het strand, verschillende National Parks..
Wat me ook enorm trok was het 'community' gevoel, wat hier een heel warm en welkom gevoel heeft gegeven. Niets geforceerds, maar we werden met open armen ontvangen. Ik heb wat wandelvriendinnen gemaakt, samen leerden we meerdere enorm leuke mensen kennen via onze danslessen bij Danca Latina en ik heb mijn lieve vriendin Mel leren kennen via de Lindy Hop lessen bij Swing Riot Dunedin.
Het was dan ook vrij lastig om de afgelopen week afscheid te nemen van iedereen. Je zou misschien denken dat ik er ondertussen aan gewend ben met al het reizen dat ik al heb mogen doen. Maar dit voelde toch anders, ik denk omdat ik hier meer een 'gewoon' leven heb geleid, waar ik ook voor langere tijd had kunnen blijven.
Tijdens onze laatste paar dagen in Dunedin kwam Josh zijn vriend Laurie aan vanuit Engeland, die deze 2 weken met ons mee op roadtrip is. Afgelopen zaterdag vertrokken we met zijn drieën richting Tuatapere, ons startpunt van de roadtrip... Maar daarover later meer!
Hieronder wat kiekjes van onze tijd in Dunedin.
Lieve Carmen,
Wat en 'rijk'leven mag je leven. Fijn dat je dat wilt delen met ons zodat we van jouw reilen en zeilen een beetje op de hoogte blijven.
Maak het goed samen, Cunera
Klinkt als een fijne plek waar je zat!
Geniet nog even van de roadtrip!
Liefs Jorien
Hoi Carmen , nu jij nog altijd overal in de wereld verblijft, zit mijn werk in Nederland er bijna op.
Het zijn voor mij de laatste lootjes om bij de Wever te werken.
Geniet van de mooie dingen waar ook ter wereld! En als je weer eens in Nederland bent: escaperoom?
hallo lieve CARMEN dank weer voor je mooie fotos en je toekomst plannen leven met je mee
proficiat hier hebben we deze week onze lieve zuster adrienne naar haar laats rustplaats gebracht
we zullen haar erg missen ze was erg ziek geweest en is nu naar de lieve heer terug bid voor haar
lieve carmen voor jouw veel lieve groeten MATHEA>